Puisten video

Mensen vinden puisten walgelijk. Er zijn ook mensen die het spannend vinden om te zien hoe puisten worden verwijderd. Er zijn op het internet vele duizenden video’s te vinden waarin puisten worden verwijderd. Soms door een arts of dermatoloog, in sommige gevallen ook door mensen zonder enige medische kennis.

Puisten uitknijpen video’s

Als je wilt zien hoe puisten worden verwijderd kan je onze video’s bekijken. We hebben de beste video’s verzameld in onze sectie ‘Puisten videos’. Sommige videofragmenten zijn best heftig. Als een 30 jaar oude cyste van een kilo wordt verwijderd kan je maar beter je boterham even op zij leggen. Video’s waarin rosacea, acne en gerstenkorrels worden verwijderd zijn redelijk mild. Maar filmfragmenten waarin een cyste of steenpuist wordt weggehaald, zijn geschikt voor mensen met een sterke maag.

Waarschijnlijk heb je Dr. Pimple Popper wel eens op de televisie gezien. Haar echte naam is Sandra Lee en ze werkt als dermatoloog. Ze verwijderd cysten en grote puisten. Enkele jaren geleden begon ze haar werkzaamheden te filmen en op Youtube te zetten. Haar video’s gingen viral, dagelijks keken honderdduizenden mensen naar haar video’s waarin ze cysten verwijderde. Vandaag de dag heeft ze een eigen televisieprogramma, genaamd ‘Dr. Pimple Popper’. De show is in Nederland te zien op TLC. Wij hebben enkele van haar beste en meest heftige Youtube video’s opgenomen in onze sectie ‘Puisten videos’.

Zelf puisten verwijderen

In sommige video’s zie je hoe mensen zelf steenpuisten en cysten verwijderen. Het is ten sterkste af te raden om dat te doen. Naast het risico op littekens is er ook een kans op bloedvergiftiging, wat dodelijk kan zijn. Een cyste zit in een soort zakje. Om een cyste of steenpuist helemaal te verwijderen moet het zakje ook volledig worden verwijderd omdat de cyste anders weer zal aangroeien. Het is dus met meerdere redenen af te raden om steenpuisten en cysten zelf te verwijderen.

5/5 - (2 stemmen)